Rostad grönkålssallad med honungs chevre och färska blåbär
Ett grönkåls huvud
2 msk olivolja
1 tsk flingsalt
3 msk äppelcidervinäger
en bit chevre
½ dl valnötter
1 msk honung
1 dl blåbär
Sätt ugnen på 180 grader
Skär ner grönkålen i rätt stora bitar (bladen krymper i ugnen) och blanda med olivoljan och flingsalt i en bunke, blanda runt så att alla bladen täcks av oljan.
För över till ett bakplåtspapper, lägg bladen så spritt som möjligt och skjuts in i ugnen i 8 minuter
Ta ut grönkålen och häll över äppelcidervinägern och blanda noggrant
In med grönkålen i ugnen igen i ca 2 minuter eller tills de börjar se rostade ut
Låt grönkålen svalna och för sedan över i en salladsskål
Har du chevre med skal så skär bort det, vi vill bara använda den mjuka delen
Blanda chevren och valnötterna med honungen
Häll ner chevren och nötterna i salladsskålen och tillsätt blåbären, rör om lite snabbt och sen är salladen färdig att servera!