Den här salladen är en smakexplosion. Persikornas sötma framhävs ännu mer av lite råsocker som sedan bryts av mot rosmarin och sältan av bacon och blåmögel ost och så lite valnötter på det tack!

Sallad på karamelliserade persikor med smak av rosmarin
3 mogna persikor
3 kvistar färsk rosmarin
en matsked råsocker
2 avokado
½ påse blandsallad
Vinägrett
½ paket bacon
1 bit blåmögel ost (saint agur om jag får bestämma)
½ dl valnötter
Börja med att halvera persikorna och ta ut kärnan och trådarna runt om den
Hetta upp en panna med smör och tillsätt 1 msk råsocker
När sockret börjar smälta lägg ner rosmarinkvistarna och vänta till de börjar lukta ljuvligt innan du lägger ner persikorna i härligheten
Stek på medelsvag värme ca 5 minuter på varje sida
Blanda salladen med skivad avokado, häll på lite av din favorit vinägrett – blanda runt
Hacka baconen i små bitar och knaperstek
Lägg på persikorna och rosmarinen på salladsbädden, toppa med baconströsslet, små bitar blåmögel ost och avsluta med valnötterna
