Kakorna i muffinsformar är Peanut Butter S'mores Cookie Cups och kommer från det här receptet
Baguette med vispad brie, torkade tranbär och kryddade nötter
1 Baguette (gärna råg surdegs baguette, finns på bl.a. på Fabrique)
1 dl torkade tranbär
2 dl kryddade nötter
1 brie (ca 300 g)
Börja med de kryddade nötterna:
¾ dl sötmandel
¾ dl hasselnötter
¾ dl valnötter
1 msk smör
1 msk muscovadosocker
1 krm kanel
1 tsk honung
1 tsk ljus sirap
Börja med att rosta mandlarna och hasselnötterna på 175 grader i ca 10 minuter
Gnugga av skalet från hasselnötterna och grovhacka alla nötterna
Smält smöret och blanda i sockret på medelvärme
Rör i kanelen och tillsätt nötterna, blanda runt ca 2 minuter
Häll ner sirap och honung och blanda runt
För över på bakplåtspapper och sprid ut nötterna så det inte blir en klump, låt svalna
Ta bort att kanter på brien och lägg ner i en mixer. Vispa i ca 5 minuter tills brien ser fluffig ut.
För över i en spritspåse med önskad sprits, jag gjorde en som var avlång och spritsade i vågor
Skär baguetten i tunna skivor lite på snedden
Spritsa över brien så att den täcker hela baguetten
Strössla över tranbär och kryddade nötter